Italiaans bladerdeeg gebakje

We hebben een nieuw succes receptje in ons repertoire! Ééntje waarvan je de ingrediënten een hele tijd kan bewaren in de koelkast, dus handig als je enkele dagen onderweg bent !

Ingrediënten voor twee personen :

Een rol bladerdeeg – een pakje rauwe ham – een half pakje Philadelphia (of andere roomkaas) – 1 tomaat – twee soeplepels pesto (of Provençaalse kruiden als je geen potje open wil doen) – mozzarella

Verdeel het bladerdeeg denkbeeldig in drie delen, snij het linker en rechterdeel in reepjes (zie foto’s)

Beleg het middelste deel achtereenvolgens met de roomkaas, de ham, tomaat, pesto en mozzarella.

Vouw de strookjes afwisselend links en rechts naar de overliggende kant toe.

Bak gedurende een half uurtje in de oven

Smakelijk

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.